Voksbehandling med Cirépil by Perron Rigot

I salonen bruger vi udelukkende Cirépil voksprodukter, der fungerer på den mest sensitive hud.

Cirépil voks er designet til at kunne fjerne hår helt ned til 2 mm. Vi anbefaler at hårene er ca. 3-5 mm eller mere for at få det bedste resultat, specielt hvis det er første gang.

Kom ren og nyvasket, da det er rarest for alle.

Voksbehandling

Vi tilbyder en række forskellige voksbehandlinger. Med vores voksbehandlinger fjerner vi uønsket hårvækst ved roden, hvilket gør dig hårfri i en længere periode sammenlignet med traditionelle skraber.

Når du barberer dig med skraberen er det stubbene, der vokser ud igen, men efter en voksbehandling vil de nye hår føles meget mere bløde og fine, netop fordi de er helt nye.

Det er ikke den eneste fordel ved voks fremfor skraber. Når vi fjerner hår med voks, er det ikke en permanent hårfri løsning, men gøres det regelmæssigt, vil du opleve en betydelig reduktion i fremkomsten af nye hår.

Vi bruger udelukkende Cirépil voksprodukter i vores salon, der fungerer skånsomt på den mest sensitive hud. Cirépil voks er designet til at kunne fjerne hår helt ned til 2 mm. Vi anbefaler at hårene er ca. 3-5 mm eller mere for at få det bedste resultat, specielt hvis det er første gang.

Voksbehandling i bikinilinjen

Hvis du har prøvet at barbere bikinilinjen med en skraber, har du sikkert oplevet irriteret rød hud, indgroede hår eller genvendende hårstubbe allerede den efterfølgende dag. Bikini voks er noget for dig, hvis du foretrækker blød hud efter barbering.

Vi tilbyder forskellige typer behandlinger, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den behandling, du ønsker.

Kom gerne ren og nyvasket, da det er rarest for alle.