Med en spray tan bliver du på få minutter flot sommerbrun, uden at udsætte din krop for farlige stråler fra sol eller solarium.

Med vores professionelle udstyr får du en flot solbrun kulør, i den farve der passer til dig og dine ønsker. Spray tan-væsken påføres manuelt af en Spray Tan Stylist og efterlader derfor ingen striber eller andre uønskede spor.

Farven holder 5-10 dage og behandlingen er fuldstændig ufarlig. Alle spraytanvæsker er lavet på sukkerroer og er allergivenlige og uden parabener.

Dagen inden din spray tan skal du skrubbe din hud grundigt fri for døde hudceller. På selve dagen skal du undgå brug af bodylotion og deodorant.

Spray Tan

Priser er gældende fra 1/3-24.

  • 1 person 215 kr.
  • 2 personer 195 kr. pr. pers.
  • 3+ personer 180 kr. pr. pers.

Spray tan

Spraytan er en professionel behandling, der gør dig flot sommerbrun på få minutter, uden farlige stråler fra sol eller solarium. Farven holder 5-10 dage og behandlingen er fuldstændig ufarlig. Alle væsker er lavet på sukkerroer og er allergivenlige og uden parabener.

Hvordan får jeg den lækre farve?

Den flotte kulør kommer af den reaktion, der sker, når spraytan væsken kommer i kontakt med aminosyrerne i hudens øverste lag. Når der er gået et par timer efter spray tan behandlingen, udvikles de brune pigmenter i vores hud, som kaldes melanoid.

Dette giver dig en teint, som dannes på samme naturlige måde, som hvis melaninen i din hud var blevet stimuleret på samme vis, som havde du opholdt dig i solen.

Vores spray tan behandlinger

Med vores professionelle udstyr får du en flot solbrun kulør i den farve, der passer til dig og dine ønsker. Spray tan-væsken påføres manuelt af en Spray Tan Stylist og efterlader derfor ingen striber eller andre uønskede spor.

Væsken, vi sprayer med, indeholder en mørk bronzefarve, så vores stylist kan se, hvor sprayen er tilført, men den ægte farve dannes først et par timer efter. Når du er blevet sprayet, holder farven i ca. 5-10 dage, og vores behandling er fuldstændig ufarlig. Alle vores væsker er lavet på sukkerroer, de er allergivenlige og uden parabener.

Du skal huske at skrubbe din hud grundigt fri for døde hudceller dagen inden din spray tan. På selve dagen for behandlingen skal du undgå at bruge deodoranter, parfume eller cremer. Det gælder også bodylotions. Huden skal være helt naturlig når du får en spray tan behandling.