Hos Saluz Beauty er vi specialister i ansigtbehandlinger og tilbyder behandlinger til alle hudtyper og hudtilstande. Vi behandler med det anerkendte og resultatorienterede mærke Nimue Skin Technology, som tilbyder hudpleje med de nyeste teknologier.

ansigtsbehandlinger

Priser er gældende fra 1/3-24.

Behandlinger

 • Klassisk – 60 min 610 kr.

  Indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrens, enzym peeling med damp, ansigt-, nakke- og decoleté massage. Afsluttende plejeprodukter og SPF40.
  Afslappende behandling tilpasset den enkeltes hudtype, tilstand og behov med alle de vigtige elementer i en ansigtsbehandling. Indeholder ikke frugtsyre og kan derfor modtages af alle hudtyper uden tilvænning af nimues hjemmepleje produkter.

 • Dybderensende – 75min 710 kr.

  Indeholder: Hudanalyse, Dobbelt afrens, enzym peeling med damp, manuel dybderens, creme maske og afsluttende plejeprodukter og SPF40.
  Behandlingen sætter fokus på problematisk hud. Behandlingen indeholder ikke frugtsyre eller massage og er derfor rigtig god til hud med acne udbrud og tilstopninger. Anbefales til både teenagere og voksne med uren hud der trænger til at blive renset i dybden.

 • Signatur SRC- 75 min 865 kr.

  Indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrens, enzym peeling med damp, SRC frugtsyre peeling efter hudklassifikation og ønske, Nimue Alginate maske, afsluttende produkter og SPF 40.
  Em hudfornyende behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret eller problematisk hud. Arbejder med kombination af syrer og ingredienser, nøje udvalgt til hver af de 3 klassifikationer. SRC anbefales som kurforløb på 6-12 behandlinger og kan med fordel laves vekslende med microneedling med 14 dage mellem hver behandling (ellers skal der gå min. 4 uger mellem hver SRC-behandling)

 • Signatur (Bio-aktiv complex & Glycolic peel) – 75min 765 kr.

  Indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrens, enzympeeling med damp, frugtsyre – enten bioaktiv complex eller Glycolic peel, Alginate speciel maske, afsluttende plejeprodukter og SPF40.
  Bio-aktiv complex: En aktiv resultatgivende frugtsyrebehandling med 15% Bio-aktiv complex for en accelereret cellefornyelse samt fugtgivende elementer. En meget effektiv, men også skånsom behandling, som leverer fantastiske resultater på reduktion af pore-størrelsen, forfinelse af hudstrukturen, forbedret elasticitet og friskere udstråling. Anbefales max hver 4. uge
  Glycolic peel: En aktivt eksfolierende behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret eller problematisk hud. Enhver hud, hvor overfladen er foto-skadet og grov. En effektiv og kontrolleret peeling, der skånsomt fjerner døde hudceller og efterlader huden med en blød overflade, forbedret struktur og flot glød. Anbefales max hver 4. uge

 • Eye treatment 340 kr.

  Bookes alene eller sammen med din ansigtsbehandling. En foryngende, opstrammendeog drænende øjenbehandling.

 • Hand & arm treatment 540 kr.

  Bookes alene eller sammen med din ansigtsbehandling. Eksklusiv opstrammende og foryngendebehandling af hænder og arme.15% AHA frugtsyre peeling, afslappendemuskelmassage og lysnende anti-agehåndcreme.

 • Teenage ansigtsbehandling - 30 min 410 kr.

  Dobbelt afrensning, hudanalyse, enzympeeling med damp. Vælg to ting: dybderens, ansigtsmassage, maske. Afsluttende produkter.

 • Thermal Detox Peel – 30min 510 kr.

  Behandlingen indeholder; Dobbelt afrensning, aktivt detox-complex og afsluttende plejeprodukter og SPF40.
  Giv din hud et professionelt hudplejeboost med Nimues nye Thermal Detox Peel, som er en rig, kulbaseret og multifunktionel peeling, der, giver, øjeblikkeligt fugt, fylde, fornyelse og glød. Denne innovative detox-peeling kombinerer en boblende virkning for at dybderense huden og befri den for forurenende partikler, giftstoffer og urenheder. Denne virkning er muligt takket være en termo-sensorisk mekanisme, der skaber en varmende fornemmelse, som booster hudcellernes blodcirkulation og iltning.

 • Thermal detox peel deluxe – 60min 710 kr.

  Behandlingen indeholder: dobbelt afrensning, aktivt detox-complex, skulder/nakke massage, Nimue alginate maske, afsluttende plejeprodukter og spf40

 • Nimue Smart Resurfacer Peel – 75 min 865 kr.

  Indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrens, enzympeeling med damp, resurfacing peel, superfluid booster, Nimue alginate mask, afsluttende plejeprodukter og SPF40
  Den stærkest hudfornyende behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud. Arbejder med kombination af Salicylsyre, Pyruvicsyre og antioxidante ingredienser. Anbefales i de afsluttende behandlinger af et forløb eller når der skal skrues op for styrken, efter mindst 1-2 SRC-behandlinger.

Microneedling

 • Microneedling - 60min 905 kr.

  ansigtsbehandling

 • + microneedling rulle ved første behandling 995 kr.

  Kan bruges til 8 behandlinger

 • Microneedling – 75min 1260 kr.

  ansigtsbehandling ansigt, hals og decoleté

 • + microneedling rulle ved første behandling 995 kr.

  Kan bruges til 6 behandlinger

Hudanalyse, dobbelt afrens, enzympeeling med damp, microneedling med Super Fluid efter hudtilstand og ønske, collagen maske på ansigt og behandles hals og decoleté ligges alginate mask der. Afsluttende plejeprodukter.

Microneedling fremmer hudfornyelsen, giver cellerne et spark og modvirker aldringstegn og pigmentforandringer. Kombineret med TDS boostes, fremmer behandlingen hudens regenerering og opstrammer det trætte væv. En unik anti-age behandling og den giver desuden flotte resultater på ar, og ujævnheder i det hele taget da collagenet stimuleres.

Dybderens af ryg eller bryst

 • 60 min. 610 kr.

  Dobbelt afrensning, emzympeeling med damp, grundig dybderens, maske, afsluttende cremer

Dybderens af intimområde (kun kvinder)

 • 30 min. 410 kr.

  Dobbelt afrensning, enzympeeling med damp, grundig dybderens samt fjernelse af indgroede hår, maske, afsluttende creme

Tillæg

 • Ekstra dybderens 110 kr.
 • Ekstra ansigtsmassage 110 kr.
 • Håndmassage 110 kr.
 • Hovedbundsmassage 110 kr.
 • Booster 115 kr.
 • Oxygenbehandling 335 kr.

  Som tilvalg til anden behandling

 • Diamantslibning 230 kr.

  Som tilvalg til anden behandling