Hos Saluz Beauty anvender vi primært CND gelé- og akrylprodukter til vores negleforlængelser og -forstærkninger. CND BRISA gelé er det eneste hypoallergene gelésystem på markedet, som giver et perfekt resultat efter vores og vore kunders mening.

Derudover udfører vi CND SHELLAC manicure og pedicure.

Ønsker du nail art, glimmer, Swarovski eller håndlavet design er det kun fantasien der sætter grænser.

IBX

IBX REPAIR & STRENGTHEN NEGLEKUR

Inkl. mini manicure

IBX REPAIR & STRENGTHEN NEGLEKUR

I forbindelse med anden behandling

CND Shellac, gelé & akryl

Hos Saluz Beauty tilbyder vi negleforlængelser og -forstærkninger samt manicure og pedicure. Vores medarbejdere er certificeret CND negleteknikere, og vi anvender primært CND’s gelé- og akrylprodukter til forlængelse og forstærkning af dine negle. Når vi laver forlængelser med gelé, bruger vi det revolutionerende produkt CND Brisa. CND Brisa er et hypoallergent gelésystem, som vi kan lave tynde og naturtro negle med.

CND Shellac

Med CND Shellac kan du opnå flotte elegante og holdbare negle. Shellac er en professionel lak, som kun kan udføres hos autoriserede CND.

CND Shellac er en professionel neglebehandling, og man skal være autoriseret til at udføre behandlingen. Hos Saluz Beauty vil dine negle blive behandlet af en autoriseret negletekniker.

Med Shellac kan din lak holde sig flotte og glansfulde i 14+ dage. Lakken modstår ridser, afskalning og mærker uden at miste sin flotte glans. For at opnå dette anbefaler vi altid, at man benytter negleolie og creme fra CND. Hos Saluz Beauty kan du købe produkter til neglepleje.

Sådan laver vi Shellac

Når vi har lagt lakken på dine negle, bliver de hærdet i en LED lampe. Det er med til at give lakken styrke, så den holder længere end normal neglelak. Vi lægger Shellac på din naturnegl, men det kan også gøres i forbindelse med en forlængelse/forstærkning med gelé eller akryl.

Dine negle tager ikke skade af Shellac og aftagningen er en skånsom behandling, som tager helt ned til blot 5 fem minutter. Vi anbefaler, at du får fjernet Shellac af en professionel.

Shellac findes i et hav af farver, og hos Saluz Beauty har vi et stort udvalg, så du kan finde din favoritfarve. De lanceres nye farver har sæson, så der er altid mulighed for at finde nye favoritter.

I forbindelse med Shellac og forlængelser kan vi også tilbyde nail art, glimmer og Swarovski sten.