Reducerer effektivt strækmærker

STRIORT er en særdeles effektiv metode til at reducere strækmærker. Blandt de første saloner i Danmark tilbyder vi hos Saluz beauty STRIORT behandling til at reducere strækmærker på kroppen. Det er videnskabeligt dokumenteret, at metoden kan reducere strækmærker og sikre dig synlige resultater.

Hvad koster behandlingen?

Priser er gældende fra 1/3-24.

  • Pr. behandlingsområde 2.515 kr.

    Med i prisen får du Striort cremerne til efterbehandlingen.

Fjern strækmærker – med op til 90%

Behandlingen er næsten smertefri, og op til 90% af strækmærkerne mærkerne forsvinder ved 1-3 behandlinger. Uanset mærkernes alder og dybde kan man med Striort reducere strækmærkerne og se resultater efter den første behandling.

STRIORT er sikker og skånsom

Ved Striort metoden bruger vi ingen nåle, laser, kirurgi eller indsprøjtninger. Striort bliver udført med et kraftigt vakumsug. Der opstår hverken ar, sår, skorper, blod eller efterfølgende smerte, men kun lidt rødme og eventuelt ømhed i op til 24 timer efter behandlingen.

Hvor på kroppen kan behandlingen udføres?

Strækmærker ses typisk på fx lår, hofter, mave, arme, ben, baller og bryster. Mærkerne opstår tit i forbindelse med graviditet eller hurtig vægtstigning og viser sig som rosa, violette eller hvide striber, som opstår, fordi de elastiske fibre i underhuden bliver beskadiget. Behandlingen kan udføres på alle de nævnte områder af kroppen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er forskelligt fra person til person, men vi anbefaler 1-3 behandlinger inden for 1-2 år.

Hvor lang tid skal der gå mellem hver behandling?

Der skal gå 30 dage mellem hver behandling. Der udføreres max 3 behandlinger med 30 dages mellemrum, og herefter skal man vente minimum 6 måneder for flere behandlinger.

Effektiv efterbehandling

Efterbehandlingen består af Striort specialcremer, som aktiverer huden. Det er vigtigt, at du påfører de medfølgende cremer på behandlingsområderne. Cremerne skal du bruge i de efterfølgende 21 dage.

Har du brug for mere information?

Kontakt os i salonen hvis du gerne vil høre nærmere eller booke en tid til en strækmærkebehandling på telefon 22812292.