Tandblegning

Med nanoteknologi fra Onlysmile får du flotte naturlige hvide tænder, på op til 14 toner lysere på kun 60 minutter.

Vores GEL aktiveres af det kolde LED lys. Der sætter gang i en nanoteknologisk proces der fjerner misfarvning, pigment og snavs fra dine tænder. Skånsomt uden smerter eller isninger. Vores GEL indeholder hverken blegemiddel eller syre.

En kosmetisk tandblegning med ONLYSMILE® fjerner alt pigmentering i tandemaljen, uden at skade emaljen og tandkødet.

Priser på tandblegning

Priser er gældende fra 1/3-24.

  • Tandblegning 1315 kr.

Tandblegning og kosmetisk tandblegning – hvad er forskellen ?

Tandblegning

Udføres med brug af blegemiddel, deraf ordet tandblegning. Tandblegning med brug af blegemiddel må kun udføres af uddannede tandlæger. Den anvendte Gel i behandlingen må max. indeholde 6 % syre (Oxygenperoxid). Når man anvender oxygenperoxid til at blege tænderne med. Skal tandlægen sikre at tandkødet bliver beskyttet så dette ikke kommer i forbindelse med den anvendte syre. Ellers vil blegemidlet/syren kunne skade tandkødet.

Når Tandemaljen kommer i kontakt med oxygenperoxid, vil syren skade tandemaljen. Jo flere gange man foretager en tandblegning, jo mere vil emaljen blive porøs og med tiden er der risiko for at dele af emaljen kan brække af.

Kosmetisk Tandblegning

Må max. indeholde 0,1 % oxygen peroxid. Kosmetisk tandblegning med kun 0,1% Oxygen peroxid er så mild en behandling, at det er tilladt alle andre end tandlæger at udføre behandlingen.

Onlysmile`s behandling hører lovgivningsmæssigt ind under kosmetisk tandblegning. Onlysmiles behandling sker helt uden anvendelse af blegemiddel/syre. Den smule oxygen peroxid (under 0,1%) der er i vores Gel er alene til desinfektion af tænderne. Og for at dræbe skadelige bakterier og virus.

Hvilket resultat kan man forvente af en Onlysmile behandling ?

Du vil kunne forvente et resultat der ligger et sted mellem 6 og 14 toner lysere tænder. Når vi ikke kan give dig et mere nøjagtigt svar skyldes det at der er rigtig mange faktorer der har indflydelse på dit resultat.

Faktorer der har indflydelse på dit resultat, er bl.a. følgende:

  • Tændernes etniske oprindelse.
  • Tandemaljens struktur (store eller små porrer).
  • Mundhygiejne og tandsten.
  • Hvad du spiser og drikker.
  • Ryger du og hvor ofte.
  • Din daglige tandpleje.

Uanset ovennævnte faktorer kan alle opnå et perfekt resultat med Onlysmile. Nogle faktorers indflydelse kan betyde at du skal have måske 2 -3 behandlinger før end du opnår det perfekte resultat. Alle vore behandlere, er uddannet i at vejlede dig om hvordan du kan opnå det perfekte resultat.

Hvor længe kan jeg forvente at en Onlysmile behandling holder?

En Onlysmile behandling kan holde fra få dage og op til 6 mdr. Typisk vil en behandling holde i ca. 2 – 4 mdr. Men holdbarheden afhænger i høj grad af hvor god du er til at følge vores instruktion om kost og drikkevarer, samt daglig tandpleje. Men følger du ikke vores instruktion om mad og drikke samt rygning for de efterfølgende 48 timer. Vil du risikerer at kunne opleve at behandlingens effekt delvist er blevet ophævet. Idet tandemaljens porrer er åbne og modtagelige for farvepigment i op til 48 timer efter behandlingen. Efter 48 timer vil tandemaljens porrer igen være lukkede og du kan nu igen spise som du plejer.

Har du f. eks. tone 14 før vores behandling. Og efter behandlingen tone 4, har du helt klart en god daglig tandpleje. Du vil kunne holde dit flotte resultat og smil, indtil næste behandling om f. eks. 3 mdr